* Yasal Uyarı * Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır. Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de Sitemiz, Hosting şirketimiz ve sitemizde reklamı ya da banner'ı bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir. Bizden: Arkadaşlar çoğu sanatçımız eserlerini, aylarını, senelerini, gecelerini, duygularını ve emeklerini yoğurarak ortaya çıkarmaktadır. Turkekol olarak amacımız özellikle unutulmuş sanatçılarımızı ve şarkılarımızı hatırlamak hatırlatmaktır.. Sevdiğiniz sanatçıların gelecekte de sizlere güzel eserler verebilmesi için bandrollü albümlerini satın alın. Not:Sanatçının kendisi,resmi interne tsitesi ya da plak şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında Albüm / MP3 sitemizden kaldırılacaktır.
Bir şuh-i sitemkâr yine saldı beni derde Koydu nitekim başımı bin türlü kederde Ağlar gezerim her gece, her vakt-i seherde Sevdim seveli terk edemem hayr ile şerde
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz